Qëllimet, të përbashkëta.

Që nga takimi i pare, ne ju konsiderojmë aleatët tanë, dhe ju trajtojmë me respekt, profesionalizëm dhe konfidencialitet, duke ju ofruar aftësitë dhe eksperiencën tonë, ndërsa mbajmë mendjen e hapur për të kuptuar atë që ne e dime që ju e dini më mirë: biznesin tuaj.

Ne jemi zgjidhës problemesh. Prandaj pyesim, shqyrtojmë dhe insistojmë për të mësuar ekzaktësisht se cilat janë nevojat tuaja, për të bërë më të mirën në arritjen e zgjidhjeve efektive dhe qëllimeve konkrete dhe të matshme.

Klientët tanë

Gjatë viteve, nëpërmjet agjensive ose drejtperdrejt, u kemi shërbyer nje mori biznesesh në Shqipëri dhe jashte saj, duke krijuar një historik ekselence dhe suksesi.

Agjensi

 • R&T Advertising
 • McCann Tirana
 • J&P Advertising
 • Celesi Design and Publicity

Bankë dhe Financë

 • AFPA
 • ASD
 • Credins Bank
 • Procredit Bank
 • Union Bank

Edukim

 • Albanian University
 • Harry Fultz Institute
 • Polis University
 • Tirana Business University
 • Wilson School

Farmaci dhe Shëndëtesi

 • BrianzaDent
 • Park Nosi
 • Sulkaj

Ushqimore dhe Pije

 • Agna Group
 • Birra Korca
 • Birra Tirana
 • Breezzzer
 • Caffe Poli
 • Coca-Cola
 • EHW
 • Loulis
 • Stefani & Co
 • Yldon

Mobilje dhe Elektroshtëpiake

 • AlbaFlex
 • Divani
 • Gree

Industri dhe Teknologji

 • 4Alb Solutions
 • AE Distribution
 • Agfa
 • Victoria Studios
 • Servis Kadiu
 • Telebota
 • Telekarta

Sigurime

 • Dukagjini
 • Insig
 • Intersig

Media

 • Celësi
 • Forum A+P
 • Gazeta Biznesi
 • NTV
 • Tring
 • TV Klan
 • TV1
 • UTV
 • Vizion Plus

Publike dhe Jo Fitimprurëse

 • Akademia Kult
 • Albanian Royal Family
 • British Council
 • Albania
 • Eden Center
 • EDS Foundation
 • Instat
 • KQZ
 • Minibashkia 10
 • PAD
 • Qendra Rruga e Paqes

Shitje dhe Sherbime

 • European Trade Center
 • Galactic Shopping Center
 • QTU

Ndërtim dhe Të Patundshme

 • Alba Ndërtim
 • Albania Property Group
 • Kompleksi Apollon
 • Rolling Hills Luxury Residences

Turizëm dhe Udhëtim

 • Albatross Airways
 • Albtours-D
 • Hotel Sokrat
 • Neckermann